Tuesday, January 18, 2022

Vizitohet SHHB “Bereqeti” – dega në Gjilan nga Komandanti i LMT-së, Deniz Demiryakan

0
  Komandanti i LMT,  kapiteni Deniz Demiryakan (KFOR-i Turk), vizitoi SHHB “Bereqeti” – dega në Gjilan, ku u prit nga koordinatori i degës, Agim Hyseni,...

Universiteti Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, ka organizuar tribunën – JANARI I PËRFLAKUR

0
  Në shënimin e përvjetorëve të rënieve të viganëve të kombit tonë, pishtarëve të lirisë, Kadri Zeka, Jusuf Gërvalla, Rexhep Mala, Nuhi Berisha e Bardhosh...

Kryeprokurori Kadriu priti në takim Policinë e Kosovës për regjionin e Gjilanit

0
  Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, z. Arben Kadriu, sot ka pritur në takim pune Drejtorin e Policisë Rajonale të Gjilanit, z. Agron Rukiqi,...

Sabedini: Zgjatja e pandemisë ndikoi edhe në dinamikën e debateve të Klubit

0
  Janë të evidentuara mbi 253 debate që ka mbajtur Klubi i Gazetarëve “Beqir Musliu” përgjatë këtyre 22 viteve. Debate cilësore dhe në shërbim të...

Selimi: Komuna e Vitisë, përfituesja më e madhe e komunave të Kosovës nga fondet...

0
  Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur sot në takim znj. Caitlin Reichart, zv. drejtoreshë në MCC-në Amerikan për Kosovë dhe Petrit...

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni ka pritur në takim një grup gastronomesh

0
  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka pritur sot në takim një grup gastronomesh të qytetit, për t`i dëgjuar vështirësitë që ata kanë...

Pjesëtarët e FSK-së në trajnim malor me KFOR-in amerikan

0
  Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se në kuadër të bashkëpunimit me ushtrinë amerikane, nga data 10 janar është duke u mbajtur trajnimi...

Kryetari Alban Hyseni mirëpret projektin për sistemet e ngrohjes qendrore, përfitues është dhe Gjilani

0
  Kryetari i Komunës, Alban Hyseni ka pritur sot në një takim pune përfaqësuesit e EIB dhe BERZH-it, ku Gjilani është përfituese e projektit për...

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni i ka ftuar qytetarët për vaksinim me dozat shtesë...

0
  Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, në një konferencë me gazetarë, pas takimit të Qendrës Operative Emergjente, i ka ftuar qytetarët e këtushëm...

Kamenicë: Edhe këtë vit vazhdon subvencionimi për nënat që lindin fëmijë

0
  Në komunën e Kamenicës edhe këtë vit vazhdon subvencionimi për nënat që lindin fëmijë, në shumë prej 200 eurosh. Ndërkaq për të aplikuar, prindërit duhet...