Tuesday, January 18, 2022

Shqiptarja, menaxhere auditimi për kompaninë më të njohur audituese në Belgjikë

0
  Arritjeve të shqiptarëve në Belgjikë pa dyshim i shtohet edhe Adelina Hajzeraj, një menaxhere e suksesshme në një ndër „top“ kompanitë më të mëdha...

Diaspora mbetet shtylla kryesore ekonomike në Kosovë

0
  Diaspora shqiptare mbetët një nga shtyllat kryesore në shtetin e Kosovës, shkruan albinfo.ch. Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka njoftuar se flukset hyrëse të remitencave...

Endriti, doktori i tri diplomave universitare në Danimarkë

0
  I riu shqiptar, Endrit Murtezaj, është mjek në Danimarkë. Ka përfunduar me sukses studimet e larta për mjekësi në Universitetin e Kopenhagës. Tani ushtron...

Gjeniu shqiptar në matematikë, që u rendit në vendin e parë në Berlin

0
  Nga 450 nxënës gjerman, Drian Beqa u përzgjodh më i miri në garat e matematikës Drian Beqa është gjeniu i vogël shqiptar që jeton dhe...

Amerikë: Shqiptarja vlerësohet me çmimin “Inxhinieri Civil i Ri i Vitit” për vitin 2021

0
  Inxhinierja shqiptare, storie suksesi në Amerikë Irsila Shkurti është profesionistja shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e cila së fundmi është vlerësuar me çmimin...

Mërgimtari shqiptar, këshilltar investimesh për firma prestigjioze zvicerane

0
  Storie suksesi në diasporën shqiptare, Zvicër Çdo herë e më shumë shqiptarët po arrijnë suksese në diasporë, duke u bërë emra të njohur dhe duke...

Aurora Dollenberg, doktoresha e tri specializimeve me rezultate të larta

0
  Ajo gjatë karrierës së saj ka kryer tri specializime në Gjermani si Specialiste e Mjekësisë së Familjes, pasaj edhe e Mjekësisë së Urgjencës dhe...

Katër shqiptarë ia kanë mësyrë Parlamentit të Suedisë

0
  Aida Birinxhikaj, Adnan Dibrani, Arbër Gashi, dhe Aurora Pirraku Eriksson janë katër shqiptarët e rinjë, të suksesshëm në politikën suedeze Adnan Dibrani, Arber Gashi, Aida...

Festojmë kuq e zi…

0
  Nxënësit ishin mjaft të entuziazmuar për të festuar festën më të madhe kombëtare Të gjithë muajt e vitit kanë veçantitë e tyre, por kur vjen...

Mërgimtarja 26-vjeçare që mposhti tumorin dhe tani gëzon një familje të shëndetshme

0
  Ishte vetëm 16 vjeçe, derisa po qëndronte për pushime në Kosovë, kuptoi se nuk ishte në rregull diçka me shëndetin e saj. Pas disa...