Sunday, October 17, 2021

Luta: Falëmnderit pafund vajzave, grave, nënave e gjysheve të Gjilanit për besimin ndaj meje...

0
  Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, artistja e njohur kosovare, Mika Bajrami – Haziri, ka marrë përkrahje të jashtëzakonshme...

Artistët do ta kenë mbështetjen e plotë të qeverisjes komunale të udhëhequr nga Lëvizja...

0
  Në qytetin e artit e të kulturës, në ditën e fundit të fushatës nuk mund të mos i takonim artistët. Artistët kanë mundësi të...

Bajram Hasani: Për një Gjilan të zhvilluar nga i cili të rinjtë nuk do...

0
  Të dashur qytetarë të Gjilanit, gjatë gjithë muajit keni pasur mundësi të shihni dhe lexoni programet e të gjithë kandidatëve për qytetin tonë. Besoj që...

Fushatën elektorale për zgjedhjet e së dielës po e përmbyllim me rininë

0
  Fushatën elektorale për zgjedhjet e së dielës po e përmbyllim me rininë. Gjithmonë i lumtur të jem në mesin e tyre, sepse tek ata sheh...

Me Leonorën në krye të Komunës së Gjilanit! Votoni numrin 177

0
  Të nderuar themelues, anëtarë, aktivistë, struktura të degës e nëndegëve, njerëz të përkushtuar të Shtabit Zgjedhor, kandidatë për Anëtarë të Kuvendit Komunal nga radhët...

Vëmendja ndaj sportit e sportistëve të Gjilanit, do e karakterizojë qeverisjen tonë të përbashkët

0
  Vëmendja ndaj sportit e sportistëve të Gjilanit, do e karakterizojë qeverisjen tonë të përbashkët të Komunës. Ndërtimi i stadiumit të qytetit, do të përfundohet...

Gjilani në këmbë për ndryshimin e madh!

0
  GJILANI NË KËMBË PËR NDRYSHIMIN E MADH! Sot mbajtëm takimin përmbyllës të fushatës zgjedhore me të gjitha strukturat e Partisë Demokratike në Gjilan. Ju jemi mirënjohës...

ALBAN HYSENI: Bashkë qeverisim nga e hëna, guximshëm, me ndershmëri dhe profesionalizëm për Gjilanin...

0
  Fjalimi përmbyllës i kryetarit Alban Hyseni: Të dashur banorë të Gjilanit Të nderuar anëtarë të Lëvizjes VETËVENDOSJE! Të dashur aktivistë Mirë se po takohemi në ditën e fundit...

AKR-ja, kudo që ka prezencë në udhëheqje të ndonjë institucioni le gjurmë përherë pozitive...

0
  Në kuadër të AKR Dega në Gjilan, Kandidatja për Kuvend Komunal Arjeta Asallni (6), mbajti aktivitetin për Administratë të Përgjithshme. Administrata në Gjilan, ka progres...

Në mandatin tonë katërvjeçar do të jemi shumë të vëmendshëm me “Dardaninë”, kjo lagje...

0
  Takimet me qytetarë në kuadër të fushatës elektorale i përmbyllëm në lagjen “Dardania”, bashkë me kandidatët për Kuvendin Komunal në Gjilan, Selami Xhemaili, Kushtrim...