Disa nga zotimet kryesore për Shëndetësinë dhe Mirëqenien Sociale

0

 

Disa nga zotimet kryesore për Shëndetësinë dhe Mirëqenien Sociale.

#LeonorapërGjilanin

#PDK177

Zyra për Informim e PDK-së, Gjilan

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here