Do të përkrahim në vazhdimësi bizneset prodhuese

0

 

Në takimin që realizuam tek NutriVida u njoftuam me vijën e prodhimit e cila është realizuar me investimin e tyre vetanak.

Pronarët e kompanisë kishin interes të madh për të dëgjuar programin tonë për bujqësi e projektet potenciale të cilat mund të ndërmirren në mbështetjen e zgjerimit të bizneseve prodhuese.

#LVV144

#përtëgjithabizneset

www.albanhyseni.com

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here