Edhe komuna e Vitisë ka pranuar 133 pako ushqimore dhe higjienike nga Zyra e OKB’së

0

 

Kanë arritur në komunën e Vitisë, 206 pako me gjëra ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë të kësaj komune.

Këto pako janë donacion nga Organizata e Kombeve të Bashkuara dhe pritet të u shpërndahen familjeve nevojtare, nga dita e nesërme./GJILANI INFO/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here