Është hapur çerdhja e fëmijëve në Viti

0

 

Pas pushimeve verore, janë hapur dyert për fëmijët e çerdhes së fëmijëve “Gëzimi Ynë” në Viti.

Me këtë rast, mirëseardhje fëmijëve u ka dëshiruar drejtori i Arsimit në këtë komunë Basri Aliu. Njëherit ka vizituaredhe  ambientet e këtij institucioni për të parë nga afër dhe për tu njoftuar me përgatitjet që janë bërë për fillimin e punës, pas pushimeve verore./GJILANI INFO/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here