Familja e prof. dr. Xhavit Ahmeti mbështet Lutën

0

 

Famijla e kimistit më në zë në Anamoravë prof. Dr. Xhavit Ahmeti, ka ofruar mbështetje të fuqishme për kryetarin e Gjilanit, Lutfi Haziri.

Vëllau i të ndjerit Xhavit Ahmeti,  ish-Ministri i Transportit dhe Postë Telekomunikacionit, Qemajl Ahmeti, ka kërkuar publikisht nga qytetarët e Gjilanit mbështetjen për Kryetarin Haziri.

“Mbështetja ndaj kryetarit dhe mikut tim, Lutfi Haziri, është mbështetje për programet zhvillimore të Gjilanit. E di që këtë mbështetje do ta marrë padyshim dhe nga sot ia urojmë fitoren” , ka thënë Ahmeti.

#LDK160 #LDKGjilan

Zyra për Marrëdhënie me Publikun e LDK-së, Dega në Gjilan

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here