Kryetarja e Komunës së Preshevës, Ardita Sinani është vaksinuar edhe me dozën e tretë kundër COVID-19

0

 

Kryetarja e Komunës së Preshevës, Ardita Sinani, është vaksinuar edhe me dozën e tretë kundër COVID-19.

Për mes këtij postimi, Sinani lutë dhe porosit gjithë qytetarët e komunës së Preshevës ku do që janë, të vaksionohen me kohë.

Postimi i plotë:

Mora edhe dozën e tretë të vaksinës kundër COVID-19.
Ju lutem të vaksinoheni! Pa përjashtim. Pandemia është në mesin tonë. Edhe rastet fatale.
Vaksinimi është mbrojtja e dëshmuar. E jetës sonë dhe e jetës të të tjerëve. Vaksinimi është obligim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here