Ndërtimi i stadiumit që i përmbush kriteret e UEFA-së është i domosdoshëm

0

 

Bashkë me Skifterat sot diskutuam për urgjencën e ndërtimit të stadiumit të qytetit. Derbit që realizohen në Gjilan janë nga me të njohurat, e paisja e qytetit me një stadium që përmbushë kriteret e UEFA-s është më se i nevojshëm për mbështetjen e sportistëve tanë që na bëjnë krenarë me performancën e tyre.

Gjatë qeverisjes sonë ne do të kujdesemi që sporti e sportistët e dalluar të kenë mbështetje të vazhdueshme. E për të promovuar sportin në komunën tonë, ne kemi planifikuar që brenda mandatit 4 vjeçar të ndërtojmë terene sportive në të gjitha lagjet e fshatrat e qytetit.

Numri 144 është për të gjithë sportistët.

www.albanhyseni.com

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here