Kërkoj mbështetjen tuaj për një Gjilan për të gjithë!

0
  Të dashur qytetarë të Gjilanit dhe ju bashkatdhetarë, Ju falënderoj nga zemra që gjatë kësaj fushate 30 ditore me solidaritet, e keni hapur konakun për mua dhe listën e LDK-së. Janë mijëra takime me burra e gra, djem e vajza, të rinj e të reja e...

Alban Hyseni: Të sjellim ndryshimin për Gjilanin

0
  Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, artistja e njohur kosovare, Mika Bajrami – Haziri, ka marrë përkrahje të jashtëzakonshme nga gratë e Gjilanit, në takimin e fundit e organizuar nga Forumi i Gruas i LDK, që e përmbyllë këtë...

Luta: Falëmnderit pafund vajzave, grave, nënave e gjysheve të Gjilanit për besimin ndaj meje dhe LDK-së

0
  Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, artistja e njohur kosovare, Mika Bajrami – Haziri, ka marrë përkrahje të jashtëzakonshme nga gratë e Gjilanit, në takimin e fundit e organizuar nga Forumi i Gruas i LDK, që e përmbyllë këtë...

Artistët do ta kenë mbështetjen e plotë të qeverisjes komunale të udhëhequr nga Lëvizja Vetëvendosje

0
  Në qytetin e artit e të kulturës, në ditën e fundit të fushatës nuk mund të mos i takonim artistët. Artistët kanë mundësi të limituara të ushtrimit të profesionit të tyre, dhe kanë shumë nevojë ta ndjejnë dorën e institucioneve qeverisëse. Kryetari Alban Hyseni, u...

Bajram Hasani: Për një Gjilan të zhvilluar nga i cili të rinjtë nuk do të duan të largohen, votoni Nazim Gagicën dhe kandidatët e listës sonë

0
  Të dashur qytetarë të Gjilanit, gjatë gjithë muajit keni pasur mundësi të shihni dhe lexoni programet e të gjithë kandidatëve për qytetin tonë. Besoj që programi më i mirë është ai i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës. AAK në Gjilan ka listën më të mirë dhe...

Fushatën elektorale për zgjedhjet e së dielës po e përmbyllim me rininë

0
  Fushatën elektorale për zgjedhjet e së dielës po e përmbyllim me rininë. Gjithmonë i lumtur të jem në mesin e tyre, sepse tek ata sheh dhe kupton saktë se çka realisht i duhet Gjilanit e Kosovës. Ne do ta bëjmë të pamundurën që rinia gjilanase...

Me Leonorën në krye të Komunës së Gjilanit! Votoni numrin 177

0
  Të nderuar themelues, anëtarë, aktivistë, struktura të degës e nëndegëve, njerëz të përkushtuar të Shtabit Zgjedhor, kandidatë për Anëtarë të Kuvendit Komunal nga radhët e PDK-së, ftoni këdo që njihni dhe nuk e njihni, të bashkohen për Gjilanin, për ta ndryshuar dhe transformuar komunën...

Vëmendja ndaj sportit e sportistëve të Gjilanit, do e karakterizojë qeverisjen tonë të përbashkët

0
  Vëmendja ndaj sportit e sportistëve të Gjilanit, do e karakterizojë qeverisjen tonë të përbashkët të Komunës. Ndërtimi i stadiumit të qytetit, do të përfundohet në mandatin tonë qeverisës. Ndeshjet e derbit të qytetit, duhet të luhen aty ku përkasin, në Gjilan, e në prezencë...

Gjilani në këmbë për ndryshimin e madh!

0
  GJILANI NË KËMBË PËR NDRYSHIMIN E MADH! Sot mbajtëm takimin përmbyllës të fushatës zgjedhore me të gjitha strukturat e Partisë Demokratike në Gjilan. Ju jemi mirënjohës kandidatëve për asamble komunale, anëtarëve, aktivistëve të PDK-së dhe gjithë qytetarëve të Gjilanit, që nuk u ndalën së përkrahuri idealin...

ALBAN HYSENI: Bashkë qeverisim nga e hëna, guximshëm, me ndershmëri dhe profesionalizëm për Gjilanin ndryshe (fjalimi përmbyllës)

0
  Fjalimi përmbyllës i kryetarit Alban Hyseni: Të dashur banorë të Gjilanit Të nderuar anëtarë të Lëvizjes VETËVENDOSJE! Të dashur aktivistë Mirë se po takohemi në ditën e fundit të fushatës për zgjedhjet lokale në Gjilan. Dy dekada keqqeverisje sollën dëshpërim dhe ngecje në zhvillim edhe në Gjilan si kudo...