Rifillojnë punimet në shkollën e Pozheranit, kryetari Haliti kërkon rritjen e dinamikës së punës

0

 

Punimet në ndërtimin e objektit të ri SH.F.M.U ” Halil Alidema” në Pozheran kanë rifilluar. Me këtë rast i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka kërkuar nga kompania e kontraktuar që të rrisë dinamikën e punimeve dhe që objekti të përfundojë sa më parë dhe nxënësit dhe personeli arsimor të kalojnë në këtë objekt shkollor.

Ai tha është e domosdoshme që objekti të përfundojë me një dinamikë të përshpejtuar për hirë të gjeneratave që të vijojnë mësimin në mënyrë të rregullt./GJILANI INFO/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here