Rinia është e ardhmja – PDK është shpresa e tyre

0

 

Së bashku me profesoreshen, Shqipe Aliu, u takuam me disa të rinj të qytetit ku diskutuam për sfidat e tyre në arsim dhe punësim.

Ishte kënaqësi kur dëgjova nga afër idealet e tyre, teksa iu premtova se si kryetare e ardhshme e Gjilanit, një nga prioritetet kryesore do të jetë përkrahja e të rinjëve në çdo sferë të jetës.

 

PDK do të jetë gjithmonë në krahë të djemve dhe vajzave të reja të Gjilanit!

Zyra për Informim e PDK-së, Gjilan

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here