Sa herë që kujtojmë dhe nderojmë të rënët për liri, kujtojmë e nderojmë atdheun tonë dhe shtetet mike

0

 

Sot bashkë me ish-komandantin e ZOK, Ahmet Isufi, veteranë të UÇK-së, dhe shqiptarë nga Kroacia bëmë homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Gjilan në nderim të dy dëshmorëve të rënë në Kroaci, Samet Bogujevcit e Fadil Salihut.

Shqiptarët asnjëherë nuk e sulmuan askënd, ata gjithmonë ishin të persekutuar e historikisht në kërkim të lirisë dhe në mbështetje të popujve të shtypur nga regjimi serb.

Sa herë që kujtojmë dhe nderojmë të rënët në secilën luftë të drejtë dhe për lirinë e popujve, kujtojmë e nderojmë atdheun tonë dhe shtetet mike që përjetuan para nesh gjenocidin.

Lavdi dëshmorëve të kombit!

NG

 

Zyra për Informim e AAK-së, Gjilan

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here